Rietdekken in HoogTij gestart

13 december 2022

In Gouderak is het tijd voor een volgende stap in de bouw van de iconische woningen in HoogTij: het rietdekken is gestart. Hiermee steken de villa’s straks mooi af langs de oevers van de Hollandse IJssel. Ook wonen in HoogTij? Er zijn nog twee villa's te koop!

De riante villa’s in HoogTij zijn een eerbetoon aan het prachtige rivierenlandschap waar het aan ligt. De spitsboogkappen geven de villa’s een bijzondere grootsheid die je ook binnen in de woningen ervaart. Op de benedenverdieping lopen de woonkeuken, dining room en riante living soepel in elkaar over. De verdiepingen bieden plaats aan royale slaapkamers en twee of meer badkamers. Een zee aan ruimte dus! Door de grote glasvlakken in de gevels stroomt het licht rijkelijk naar binnen. Ook geniet je het hele jaar door van het samenspel tussen natuur, binnenvaart en waterrecreatie dat zich pal voor jouw ogen afspeelt.

Interesse in wonen in HoogTij?
Spreekt wonen in HoogTij jou aan en heb je interesse in één van de laatste twee villa’s? Of wil je graag meer weten over deze woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze vertelt je in een persoonlijk gesprek graag meer.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoogTij?

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

1 woning beschikbaar
214m woonoppervlakte
€ 1.175.000

Bekijk ook het project HoogTij »