Open Dag HoogTij in Gouderak op 8 september a.s.

05 september 2023

In Hoogtij, prachtig gelegen aan de Hollandse IJssel, zijn nog twee villa's te koop. Benieuwd naar de villa's en de prachtige locatie?

Tijdens de Open Dag staat het verkoopteam voor je klaar om je alles te vertellen over de nog beschikbare villa's. Ook is er volop gelegenheid om jouw vragen te stellen. Aangezien de bouw van de villa's bijna klaar is, kun je rustig de villa's bekijken en hier de ruimte en het fantastische uitzicht ervaren.

Unieke locatie
Je vindt de riante villa’s van HoogTij op een unieke en rustige locatie in Gouderak. Wonen in HoogTij verenigt de luxe van het buitenleven met de gastvrijheid van een authentieke dorpse gemeenschap. Gouderak ligt op zo’n drie kilometer van Gouda en dicht bij de A20 naar Rotterdam. Die centrale ligging in de Randstad maakt Gouderak tot een ideale buitenplaats.

Kom langs tijdens de Open Dag
Benieuwd naar de unieke woningen en locatie van HoogTij? Kom dan virjdag 8 september a.s. tussen 15.00 en 17.00 uur langs aan de Middelblok 24B in Gouderak tijdens de Open Dag! Ben je de 8e niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je graag meer weten? Laat het gerust weten.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoogTij?

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

1 woning beschikbaar
214m woonoppervlakte
€ 1.215.000

Bekijk ook het project HoogTij »