De locatie en stijl van de villa’s zijn uniek!

01 november 2021

Patrick en Tosca Brog, kopers van Hofvilla 4 in HoogTij hadden een duidelijke wens: vrijstaand wonen en vier grote slaapkamers met minimaal twee badkamers en een royale tuin.

Dat was nog niet zo eenvoudig bleek binnen het budget. Zoetermeer, Reeuwijk, Berkel en Rodenrijs, diverse woningen kwamen voorbij. Na een zoektocht van 7 maanden kwamen ze uit bij HoogTij, notabene vlak bij de huidige woonplaats Moordrecht. Het echtpaar was direct enorm gecharmeerd van de unieke locatie en stijl van de villa’s met de prachtige rietkappen. De prijsklasse was hoger dan gepland, maar bood vele voordelen. Een duurzame villa met een markante uitstraling en de kans om de villa geheel naar wens af te nemen dankzij de vele opties.

Het echtpaar koos dan onder andere ook voor een fraaie uitbouw, een kelder, het maximale aantal zonnepanelen en een schitterende veranda om lang te kunnen genieten tijdens zomer- en winteravonden aan de Hollandsche IJssel. “Het is mooi om te zien dat er in het project uitsluitend met lokale en regionale leveranciers wordt gewerkt, dat houdt de lijnen kort en geeft mogelijkheden om snel te schakelen” schetst Patrick. “Deze villa biedt zoveel mogelijkheden: de eerste verdieping is onze verdieping met twee werkplekken, een eigen badkamer en een fijne slaapkamer en de tweede verdieping is geheel bestemd voor onze twee zoons. Ook deze slaapkamers zijn royaal en bieden een uniek uitzicht. Daarbij hebben wij de wasmachine en droger naar de begane grond verplaatst zodat onze zoons naast een eigen badkamer ook de beschikking hebben over een riante inloopkast. Wij kijken ernaar uit om op deze unieke locatie te gaan wonen!”

Medio maart start de bouw van de eerste villa’s in HoogTij. Het echtpaar hoopt dan ook in het voorjaar van 2023 al te genieten van de riante Hofvilla en tuin aan de Hollandsche IJssel.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoogTij?

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

1 woning beschikbaar
214m woonoppervlakte
€ 1.215.000

Bekijk ook het project HoogTij »