Omgevingsvergunning definitief verleend, bouwstart Q1 2022!

14 juli 2021

Wij gaan bouwen! Op dit moment zijn er twee Villa’s in HoogTij definitief verkocht! Er zijn nog vele opties mogelijk in HoogTij, wat maakt dat kandidaten onder begeleiding een uitgebreid proces doorlopen en dat maakt het persoonlijk.

Nu de omgevingsvergunning definitief verleend is voor het gehele plan willen wij de eerste kopers zeker niet laten wachten. Dit betekent dat wij al in het eerste kwartaal van 2022 gaan bouwen. De eerste palen gaan de grond in voor bouwnummer 2, 3 en 4!

Bouwnummer 2 is op dit moment nog te koop, dus ga jij voor een snelle realisatie, reserveer dan nu deze schitterende Hofvilla met extra veel glaspuien in de royale living. Hier geniet jij het beste van twee werelden, een levendige ligging aan de dijk en het hof én een gedeeltelijke tuinligging aan de Hollandsche IJssel. Bekijk hier Hofvilla 2. 
Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor een van de andere nog beschikbare Villa’s. Spreekt wonen in HoogTij jou aan? Neem dan gerust contact met ons op! Dan maken wij ook jouw woondroom waar in HoogTij!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoogTij?

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

1 woning beschikbaar
214m woonoppervlakte
€ 1.175.000

Bekijk ook het project HoogTij »