Beleef ...

de omgeving

De grote aantrekkingskracht van HoogTij wordt gevormd door de unieke ligging aan De Hollandsche IJssel. Tussen Gouda en Rotterdam doet de rivier Gouderak aan, een pittoresk dorp dat sinds 2005 onderdeel is van gemeente Krimpenerwaard. Aan de rand van het dorp, direct gelegen aan de rivier, vinden de zeven villa’s van HoogTij hun plek. Het bruisende stadshart van Gouda ligt slechts op drie kilometer afstand, goed bereikbaar via de doorgaande route langs de dijk. De N207 zorgt voor een soepele aansluiting op de A20 naar Rotterdam en de A12 in beide richtingen, naar Utrecht en Den Haag.

EROPUIT

Van fraaie natuur tot bruisende steden en van culinaire hotspots tot cultureel erfgoed: voor wie eropuit wil, is in de omgeving van Gouderak veel te beleven!

NAAR DE STAD

De binnensteden van Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn binnen een half uur bereikbaar en hebben een duizelingwekkend uitgaans- en winkelaanbod. En wat denk je van al die musea die je toch al eens wilde bezoeken?

RONDJE OM DE PLAS

De Krimpenerwaard is een geliefd fiets- en wandelgebied, en even voorbij Gouda vind je de Reeuwijkse plassen. Met de kinderen naar het strandje, een rondje wandelen om de plas of even weg met de boot: beleef de natuur van dichtbij.

TERRASJE PAKKEN

Op de Markt in Gouda trekt het middeleeuwse Stadhuis alle bewonderende blikken naar zich toe, maar de gezellige terrasjes daaromheen zijn zeker ook een bezoekje waard. In de historische straatjes vind je aparte boetiekjes en leuke restaurants.

De Ligging

Gouderak ligt op zo’n drie kilometer van Gouda en dichtbij de A20 naar Rotterdam. Die centrale ligging in de Randstad maakt Gouderak tot een ideale buitenplaats. Op het rustieke pontje naar Moordrecht lijkt de hectiek mijlenver weg, terwijl het bruisende stadshart van Gouda via de doorgaande route langs de dijk slechts op een steenworp afstand ligt. Beleef de dorpse gezelligheid met alle voorzieningen binnen handbereik.

Bekijk de ligging in Google Maps
Bereken jouw route naar HoogTij