Header

Uniek, vrijstaand en onderscheidend

BELEEF … WONEN AAN HET HOF

De vijf hofvilla’s zijn gelegen rondom de besloten binnenhof en bereikbaar via de groene, ronde oprijlaan. Het hof wordt geheel aangelegd inclusief een fraaie groenvoorziening. In het hof wordt bovendien een uitgebreide parkeergelegenheid gecreëerd voor bezoekers en bewoners.
Aan de voorzijde ontmoeten bewoners elkaar als buren, waar de achterzijde het vrije uitzicht biedt op de rivier. De breed uitlopende zonnige tuinen bieden hiertoe alle ruimte, en vormen een waardevolle aanvulling op de toch al riante afmetingen van de woning.

Hofvilla vier en zes beschikken beiden over een grote kavel van 665 - 700 m2. Waar villa vier een uitzicht biedt over de Hollandsche IJssel richting Gouderak en Moordrecht is villa zes geheel gericht op de Hollandsche IJssel en de dijk en groene uiterwaarden aan de overzijde van het water. Op ruime afstand zie je hier de schepen aankomen, waarbij villa vier vanuit Gouderak en villa zes al uit de richting van Gouda.

Beleef … de ruimte

Stel je voor hoe je hier straks wakker wordt. Het daglicht valt door de glaspui naar binnen en nodigt je uit om op te staan. Beneden in de woonkeuken schenk je een eerste kop koffie in, nog voordat de villa zich vult met levendigheid. Dit moment is alleen voor jou, en terwijl de schepen op de rivier voorbijgaan, denk je aan de dag die voor je ligt. Geluk begint hier, in een woning met ruim 200 m2 aan woonoppervlakte, die perfect aansluit op alles wat je ooit hebt gewenst. Hier woon je buiten, maar ook met elkaar.

Beleef … de sfeer

Een charmante keuken met kookeiland en uitzicht op het groene hof, een fijne living met een royale eetkamer en loungegedeelte met zicht op de Hollandsche IJssel. De open haard kan op verschillende plaatsen in de woning worden gesitueerd afgestemd op de persoonlijke voorkeur van de koper.
Op de verdiepingen zijn vier riante slaapkamers gesitueerd en op iedere verdieping één of meerdere badkamers. Het afwerkingsniveau van de villa is hoog en de kamerhoge deuren geven een ruimtelijk beeld. De slaap en/of werkkamers variëren van bijna 13 tot 22 m2 en bieden alle mogelijkheid voor een gecombineerde slaap- en studeerkamer of een werkkamer met uitzicht op de Hollandsche IJssel.

woon 
oppervlakte
208 m2  go

kavel
grootte
700 m2  go

unieke
woon-
omgeving

prijs
€ 1.260.000
V.O.N

Uniek
ontwerp

  eigen
parkeer
plekken

Impressies

Aanschouw en bewonder

Beleef...

de sfeer

SFEERPLATTEGRONDEN

Een luxe keuken aan de altijd levendige dijk of aan het besloten hof, een royale dining en een sfeervolle loungeruimte met zicht op de rivier. HoogTij biedt je tweehonderd vierkante meter woonplezier aan de sfeervolle Hollandsche IJssel. Het besloten terras en de royale tuin bied je alle ruimte om te genieten van de zon en in de winter beleef je de gezellige sfeer van de open haard in de riante living. Het uitzicht is daarbij altijd weer prachtig! Op de verdieping beschik je over vier royale slaapkamers en een eigen badkamer bij de masterbedroom. De kids hebben immers hun eigen badkamer op de eerste én tweede etage. Hoe veelzijdig kan een villa zijn?

Beleef...

Het plan

SITUATIEKAART

Zeven eigentijdse luxe villa’s op een unieke locatie in de Randstad: zo’n kans als in HoogTij doet zich zelden voor. De onder architectuur gebouwde villa’s steken met hun getoogde rietkappen en imposante glasgevels strak af tegen de horizon. Op de achtergrond stroomt de Hollandsche IJssel langs de riante tuinen en aan de voorzijde komen de hofvilla’s uit op de ronde oprijlaan, getooid in het groen met bomen, waardoor een stijlvol besloten hof ontstaat. In en om het huis geniet je van alle privacy en het uitzicht op de altijd levendige rivier.

verkoop en informatie

De Koning makelaars
Gouda

Stuur een email naar:
nieuwbouw@dekoningwonen.nl 

Bel naar: 0182 - 590 905

Dupree Makelaars
Reeuwijk

Stuur een email naar:
reeuwijk@dupree.nl 

Bel naar: 0182 - 394 200