Header

Uniek, vrijstaand en onderscheidend

BELEEF … WONEN AAN DE DIJK

Twee van de zeven villa’s in HoogTij zijn direct gelegen aan de dijk, aan het Middelblok. Zij zijn in de breedte gesitueerd, waardoor de beleving heel anders is dan in het hof.
De villa’s hebben een prominente entree aan het Middelblok en kijken uit over de dijk naar Gouderak. Bij de linkse dijkvilla wordt het decor over de hele breedte gevormd door de rivier. De rechtse dijkvilla sluit meer aan op de intimiteit van het hof. Beide villa’s hebben een eigen inrit met parkeergelegenheid en een omliggende tuin, die een prachtige doorkijk geeft naar de Hollandsche IJssel.

Beleef … de ruimte

Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe heerlijk lang de zomeravonden hier kunnen duren. Vanuit de riante living stap je zo de altijd zonnige tuin in, om nog even te genieten van de ondergaande zon. Terwijl die wegzakt aan de horizon, drinken jullie een laatste glas en luister je naar de echo van vrolijke kinderstemmen. De rivier voert je mee in haar rustgevende ritme en die unieke sfeer stroomt door tot in alle vertrekken van de villa. Met een woonoppervlakte van ruim 200 m2 heb je in de dijkvilla alle ruimte om te leven zoals jij dit wilt. Tussen de dijk en de rivier krijgt geluk de ruimte.

Beleef … de sfeer

Een royale keuken aan de altijd levendige dijk, een prachtige centrale ligging van de entreehal en een fantastisch besloten terras. In de winter beleef je de gezellige sfeer van de open haard en de bijzonder royale living.
Op de verdiepingen zijn vier riante slaapkamers gesitueerd en op iedere verdieping één of meerdere badkamers. Het afwerkingsniveau van de villa is hoog en de kamerhoge deuren geven een ruimtelijk beeld. De slaap en/of werkkamers variëren van bijna 13 tot 22 m2 en bieden alle mogelijkheid voor een gecombineerde slaap- en studeerkamer of een werkkamer met uitzicht op de uitgestrekte polders van de Krimpenerwaard.

woon 
oppervlakte
207 m2  go

kavel
grootte
500 m2  go

unieke
woon-
omgeving

prijs
€ 985.000
V.O.N

Uniek
ontwerp

  eigen
parkeer
plekken

Impressies

Aanschouw en bewonder

Beleef...

de sfeer

SFEERPLATTEGRONDEN

Een luxe keuken aan de altijd levendige dijk of aan het besloten hof, een royale dining en een sfeervolle loungeruimte met zicht op de rivier. HoogTij biedt je tweehonderd vierkante meter woonplezier aan de sfeervolle Hollandsche IJssel. Het besloten terras en de royale tuin bied je alle ruimte om te genieten van de zon en in de winter beleef je de gezellige sfeer van de open haard in de riante living. Het uitzicht is daarbij altijd weer prachtig! Op de verdieping beschik je over vier royale slaapkamers en een eigen badkamer bij de masterbedroom. De kids hebben immers hun eigen badkamer op de eerste én tweede etage. Hoe veelzijdig kan een villa zijn?

Beleef...

Het plan

SITUATIEKAART

Zeven eigentijdse luxe villa’s op een unieke locatie in de Randstad: zo’n kans als in HoogTij doet zich zelden voor. De onder architectuur gebouwde villa’s steken met hun getoogde rietkappen en imposante glasgevels strak af tegen de horizon. Op de achtergrond stroomt de Hollandsche IJssel langs de riante tuinen en aan de voorzijde komen de hofvilla’s uit op de ronde oprijlaan, getooid in het groen met bomen, waardoor een stijlvol besloten hof ontstaat. In en om het huis geniet je van alle privacy en het uitzicht op de altijd levendige rivier.

verkoop en informatie

De Koning makelaars
Gouda

Stuur een email naar:
nieuwbouw@dekoningwonen.nl 

Bel naar: 0182 - 590 905

Dupree Makelaars
Reeuwijk

Stuur een email naar:
reeuwijk@dupree.nl 

Bel naar: 0182 - 394 200