Badkamer en Keuken

EEN PERFECTE BALANS …
… TUSSEN STIJL EN FUNCTIONALITEIT

Keuken- en badkamerspecialist De Knikker in Alphen aan den Rijn is projectpartner van HoogTij. De Knikker staat garant voor een goed doordacht ontwerp, een vakkundige installatie en een hoogwaardige afwerking. Je bent van harte welkom in de uitgebreide showroom om inspiratie op te doen. Natuurlijk besteden wij ook aandacht aan alle noviteiten op keukengebied, waarin efficiency, gemak en een gezonde levensstijl perfect samengaan. We nemen uitgebreid de tijd om stap voor stap jouw ideale keuken samen te stellen. Ook bij de keuze voor de badkamer en het sanitair spelen functionaliteit en design een belangrijke rol. We kijken samen met jou hoe je de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten en hoe de inzet van innovatieve technologie kan bijdragen aan verantwoord waterverbruik en het ergonomisch comfort. Met die werkwijze maken we van jouw badkamer een persoonlijke leefruimte, die je met luxe en comfort omringt.

HoogTij Persoonlijk

OPTIES

Waar de architectuur, de indeling en de ligging van deze villa’s al uitzonderlijk is, kunnen de bewoners ook nog kiezen uit extra opties, waarmee zij de villa volledig kunnen laten aansluiten op hun persoonlijke woonwensen. Denk bijvoorbeeld aan een grote uitbouw aan de living of een luxe veranda. Door te spelen met de vele mogelijkheden van dit unieke project, creëer je een toekomst met volop ruimte om onbezorgd te leven.

JOUW PERSOONLIJKE INTERIEUR…

… IS VERRE VAN STANDAARD

Bianca Gels is interieurontwerper bij de Home Factory, specialist in het ontwerpen, visualiseren en realiseren van stijlvolle interieurconcepten. Zij gaat graag met jullie aan de slag om een interieur te creëren dat perfect aansluit bij jullie leefstijl en woonwensen.

Zo begeleiden zij je van een eerste idee naar een volledig uitgewerkt interieurplan en verder. De interieurontwerpers van The Home Factory combineren het technische oog van de binnenhuisarchitect met het feilloze gevoel voor stijl van de interieurstylist. Een nieuw interieur was nog nooit zo passend en zorgeloos.